• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

Opvouwbare leesbril met opbergtasje
  • Inclusief opbergtasje
  • Ruimtebesparend
  • Voor mannen en vrouwen

Opvouwbare leesbril met opbergtasje

In de sterktes +1.0 t/m +4.0

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ideaal om mee te nemen

Beschikbaar 150
Verkocht 98
65%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Gaat het lezen steeds minder goed en soepel? Of heb je nog een ouderwetse en verouderde leesbril? Gaat het lezen minder eenvoudig dan voorheen en moet je de krant steeds verder van je af houden om hem nog goed te kunnen lezen? Heb je last van branderige, pijnlijke ogen? Dan is het tijd voor een (nieuwe) leesbril!

Nu zal je wel denken: leuk en aardig zo'n leesbril, maar erg lastig om hem steeds overal mee naartoe te moeten nemen. Met deze leesbril hoef je je daar geen zorgen over te maken! Dankzij zijn opvouwbaarheid en de handige opbergkoker kun je hem eenvoudig overal mee naartoe nemen.

Deze leesbrillen zijn lichter en compact! Maar dit gaat zeker niet ten koste van zijn prestaties en duurzaamheid. De bril is gemaakt van hoogwaardig RVS.






Deze deal is verlopen!

In het kort

 

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Opvouwbare leesbril met opbergtasje

In de sterktes +1.0 t/m +4.0

Ideaal om mee te nemen

meer informatie