• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

Voegenstift voor stralend witte voegen
  • Nooit meer urenlang schoonmaken
  • Waterafstotende werking
  • Met antibacteriële formule
  • Geurloos en niet giftig

Voegenstift voor stralend witte voegen

Maak je voegen mooi schoon en wit

Deze deal loopt nog:
0:00:00

1 stift goed voor ca. 50 meter voeg

Beschikbaar 250
Verkocht 190
76%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Met deze speciale voegenstick maak je je voegen weer zo goed als nieuw; schoon en glanzend wit!

Het schoonmaken van de voegen is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest. Met deze White'n go stift maak je de voegen tussen de tegels weer stralend wit. Het enige wat je hiervoor moet doen is met de stift over de voegen heen gaan en ze worden weer stralend wit. Heel handig voor bijvoorbeeld in de badkamer of keuken.

De voegenstift heeft een efficiënte antibacteriële formule die diep doordringt in de microporiën van de voegen en verwijdert de bacteriën die de schimmels veroorzaken. Ook heeft de stift een waterafstotende werking zodat op de beperkte plekken het vocht niet opnieuw kan binnendringen. Binnen een mum van tijd ziet je tegelvloer, wand of aanrecht er weer als nieuw uit!

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 8 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Voegenstift voor stralend witte voegen

Maak je voegen mooi schoon en wit

1 stift goed voor ca. 50 meter voeg

meer informatie