• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

81% korting

Fotos, videos en geluid opnemen met dit 8GB Spycam Horloge!
  • Horloge met 8GB camera
  • Waterproof
  • HD-video en foto’s
  • Compatible met zowel Windows als Apple computers.

Fotos, videos en geluid opnemen met dit 8GB Spycam Horloge!

HD-video en foto’s

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Maak stiekem video opnames

Beschikbaar 150
Verkocht 77
51%
Voorheen € 129,00

bespaar nu 81% en betaal

€ 24,95

Meer informatie

Dit horloge met ingebouwde camera maakt van jou een undercover agent! Maak stiekem video opnames met de mini spycam die verwerkt zit in het horloge. Daarnaast wordt ook de spraak opgenomen door de ingebouwde microfoon. De spy watch kan ook gebruikt worden om onopvallend foto’s en geluidsopnames te maken. Leg onverwachte maar toch belangrijke gebeurtenissen vast met dit stoere spy horloge! Aangezien je hem gewoon om je pols draagt, heb je hem altijd bij je als je plotseling in een unieke situatie belandt... Daardoor hoef je nooit meer een moment te missen!

Filmen met dit spy-horloge
Op dit horloge zit bij 12 uur een kleine lens en in het uurwerk zit tevens een batterij voor de camera, waarmee tot ongeveer 1,5 uur is te filmen. Het aan- en uitzetten van dit spy-horloge gebeurt met de knoppen aan de zijkant en het is dus snel mogelijk het horloge als een spy horloge in te zetten.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

6 delige Cookware Koper-Effect pannenset met stoompan

Geschikt voor koken op gas, elektrisch, halogeen en inductie

Een complete en praktische potten en pannenset, ideaal voor gezond, comfortabel en snel koken.

meer informatie